OpenArt 2024

In the power of our unexpressed or unrecognized feelings

15 juni 2024 - 8 september 2024

OpenArt 2024

 28 september 2023

Alex Rosa, Conny Karlsson Lundgren, A. Karlsson Rixon

En glänta med en bäck och pinnar, en aktstudie av den nakna människokroppen och en resejournal från södra Frankrike, skriven av fyra unga män från föreningen Röda Bögar. Bortom den urbana staden, finns queera liv i rurala miljöer och bygder som i mindre städer och samhällen. I grupputställningen "In the power of our unexpressed or unrecognized feelings", utforskas betydelsen av naturen som plats för icke-binära kroppar, identitet och konstnärligt skapande. I video, fotografi, objekt och installation förkroppsligas uppkomsten av nya vägar till självomsorg, varandet och läkning för olika identitetsprocesser. Med såväl nyproducerade verk som inlånade verk, är det en stor glädje att presentera konstnärerna Alex Rosa, Conny Karlsson Lundgren och A. Karlsson Rixon.

Örebro konsthall är en del av OpenArt 2024

Hitta hit

Fler utställningar på Örebro konsthall

Fler utställningar

Kläder & Couture

En inspirerande designresa 1930-1970

Utställningen Kläder & Couture berättar en historia om hur svenskt vardagsmode skapades med inspiration från couturev...

 10 dec - 26 okt 2024

Textilmuseet, Borås

Emelie Röndahl

I mina garngråtande skildringar av kroppar i den tragikomiska vardagen undersöker jag de laddade förhållanden som lig...

 4 maj - 11 aug 2024

Landskrona konsthall, Landskrona

Fler Gallerier/Museer i närheten