Hägernäs Strands Galleri

Hägernäs Strands Galleri

/media/g5qou3ek/galleriet.jpg

 

Hägernäs Strands Galleri är ett konstgalleri som är beläget i ljusa och fina lokaler nära vattnet i Hägernäs Strand, Täby.

Hos oss kan du uppleva samtida konst från företrädesvis lokala och nationella konstnärer. Vi erbjuder verk från etablerade konstnärer, men också från unga lovande talanger. Vi visar en blandning av främst måleri, skulptur och grafik.

Under året kan du besöka ca 8-10st olika tillfälliga utställningar hos oss med varierande uttryck och en blandning av samutställningar och separatutställningar. Vid öppning av varje ny utställning är du välkommen på vernissage. Då får du möjlighet att träffa konstnärerna som är på plats i galleriet. Vernissage och utställningarna är öppna för alla. Utöver de tillfälliga utställningarna har vi även en bred basutställning där vi representerar ca 40 konstnärer.

I samma lokal har vi även en ramverkstad där vi hjälper dig att rama in ditt konstverk. Vi erbjuder ett stort urval av ramar och passepartouter. Tillsammans hittar vi en lösning som lyfter och förstärker ditt verk, men som också är garanterat ålderbeständigt.

Varmt välkomna att besöka oss!

Hitta hit

Aktuella utställningar

Sommarsalong

Vernissage 1 juni kl. 12-15

 1 jun - 29 aug 2024

Hägernäs Strands..., Täby