Galleri Glas

/media/bqch1gb5/galleri-glas-inside.jpg

Konstgalleri Galleri Glas grundades 2017 av Anna Bromberg Sehlberg och Elin Forsberg. Sedan starten har vår vision varit att främja samtida svensk och internationell glaskonst.

Målet med Galleri Glas har varit att vitalisera en konstform med en stolt tradition i det svenska kulturarvet, genom att lyfta fram både framväxande och etablerade konstnärer. Vårt konstgalleri har snabbt utvecklats till en plats där glaskonstnärer möter en kunnig publik med ett genuint intresse för unika glasobjekt. På senare tid har vi också utökat vårt program för att inkludera konstutställningar med andra medier, som måleri och fotografi. Trots detta förblir glaskonsten vår primära fokusområde.

Galleri Glas konstgalleri är beläget på Nybrogatan 34 i centrala Stockholm. Vi arrangerar kontinuerligt solo- och samlingsutställningar med konstnärer både från Sverige och internationellt. Genom nära samarbeten med konstnärer och glasbruk skapar vi unika objekt, rumsgestaltningar och helhetsupplevelser som är skräddarsydda för varje konstutställning.

Hitta hit

Aktuella utställningar

Bertil Vallien

- Corset

Sommarutställningen, Corset, där Bertil Vallien knyter starka band med den tidiga surrealismen.

 13 jun - 29 aug 2024

Galleri Glas, Stockholm